Alarm en camerabewaking

Camerabewaking is één van de meest gekozen bewakingssystemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme.
Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft afgespeeld tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera's zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen.
De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera's geeft u een absoluut veilig gevoel in uw bedrijf, winkel of privé woning.

Steven Tack komt graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen en om de reële situatie te bekijken, zodat hij u een bewakingsysteem op maat kan voorstellen.

Het aantal inbraken stijgt nog steeds en men richt zich op niet- of slecht beveiligde woningen en bedrijven. Wij voorzien alle bekabeling voor de alarminstallatie en wij werken nauw samen met een erkende firma voor de installatie.

Het is ook mogelijk om de branddectoren aan te sluiten op uw alarmsysteem, zodat u ook verwittigd wordt bij brand in uw woning of bedrijf.