Domotica

Wij zijn gespecialiseerd in Domotica. We werken dan ook met verschillende systemen zoals KNX,Niko home control, Q-bus,…

Domotica is een intelligent systeem dat het leven makkelijker maakt door een aantal handelingen van u over te nemen.
Domotica verhoogt het leefcomfort, de veiligheid en de energiebesparing in uw woning.

Comfort

Domotica maakt in de eerste plaats je leven aangenamer en makkelijker. Via uw tablet of smartphone kan je bijvoorbeeld vanuit uw zetel de lichten dimmen, de muziek luider zetten en de rolluiken naar beneden doen. U kan ook bepaalde lichtsferen creëren door één druk op de knop, zoals bijvoorbeeld de sfeer “televisie kijken”.

Veiligheid

U kan uw huis vanop afstand monitoren.  Dankzij de aanwezigheidssimulatie: automatisch aan- en uitschakelen van lichten, op- en neerlaten van rolluiken wek je indruk dat er iemand thuis is ook al zit u in buitenland. Het is ook mogelijk om de  alarminstallatie aan andere functies te koppelen: zo kan het licht of een hifi-installatie aangezet worden wanneer er iets verdachts gedetecteerd wordt.

Energiebesparing

Volgens experts kan je met domotica tot 15% besparen op verwarming en tot 10% op je verlichting. Bijvoorbeeld door de juiste temperatuur in te stellen per ruimte op elke uur van de dag of door het automatisch uitschakelen van toestellen op tijdstippen dat u ze niet gebruikt.

Domotica hoeft niet duur te zijn en u kan met een relatief beperkt budjet toch al leuke dingen doen. U kan uw domotica syteem ook stap per stap uitbreiden volgens uw eigen wensen en budjet.

De firma Steven Tack adviseert en realiseert graag samen met u dit extra stukje woon– en werkcomfort.

Onze merken